Over ons

De wereld bestaat uit een groot aantal festivals en feesten. Elk land in de wereld viert tal van festiviteiten die de natie cultuur en de tradities van hun volk weerspiegelen. Deze feesten en festiviteiten te laten zien hoe kleurrijk elk feest is en hoe kunnen mensen worden verenigd, ondanks verschillen in vele culturen.

Dit is wat Ballon Summer Classic heeft als doel: om alle mensen te verenigen ondanks diversiteit door de prachtige tradities, culturen en festiviteiten van de verschillende landen.

Ballon Summer Classic is uw gids naar de meest gevierde feesten en evenementen over de hele wereld. Wij houden u op de hoogte over de meest belangrijke gebeurtenissen wereldwijd in waardoor u deel te nemen inch

Ballon Summer Classic werd in 1992 opgericht door wijlen Jimmy Kornel. Voorheen gevestigd in Californië, het kantoor overgebracht naar New York na het overlijden van de oprichter in het jaar 2000. De familie en zakelijke partners van Kornel bleef het bedrijf tot aan de huidige tijd. Kornel voorzag de organisatie om een ​​brug en een uitbreiding van de hand die zou reiken naar mensen en hen betrokken bij de leuke gebeurtenissen over de hele wereld zijn. De oprichter was zelf een reiziger en geliefd om te getuigen en de ervaringen van de festivals en evenementen van de verschillende landen. Na deze passie om te reizen en de culturen van de wereld door middel van festivals, bouwde hij de organisatie.

Ballon zomer Classic is voorzien van de festiviteiten en evenementen in verschillende delen van de wereld die een bezoek waard zijn. Onze schrijvers en redacteuren een bezoek aan een groot aantal landen elk jaar om uit de eerste hand te ervaren hoe mensen uit verschillende landen vieren hun feesten. Op zijn beurt, de schrijvers en redacteuren aandacht voor deze gebeurtenissen en deze publiceren op deze website voor u om de festivals die we willen voorzien van getuigen.

Wij willen dat u de wereld rond te reizen, ervaren andere culturen, en geniet van de feesten van de verschillende landen.